Ha te is lecserélnéd

Bizonyára számtalanszor megfordult már a fejedben, hogy lecseréled a használt iphonod vagy mac géped, de gyorsan el is hessegetted ezt a gondolatod, nem pusztán csak az árak és a lehetőségek miatt, hanem azért is, mert eszedbe jutott a gondolat, hogy ha újat vásárolsz, akkor mi lesz a régi eszközöddel? Hova teszed? Csak ott porosodik majd a fiókban vagy szekrényen? Ezt senki sem szeretné sorsként szánni az egyébként szeretett, de már kicsit régebbi eszközének. Vagy esetleg eladnád? De egészen egyszerűen arra sincs elég időd, hogy a heti bevásárlást megejtsd, nem hogy emailekre válaszolj, hirdetést készíts, találkozz emberekkel, felesleges kérdésekre válaszolj. Erre sem energia sem pedig idő nem jut a mindennapi munka és élet mellett. Ezt már én is elfogadtam sajnos.

De akkor mi a megoldás? Meg kell várni, még használhatatlan formába kerülnek ezek az eszközök? Vagy épp el kell ajándékozni a családon belül? De kinek? És azért ezeknek az eszközöknek még mindig nagyon nagy az ára, nem illik talán ekkora ajándékokat adni embereknek még a családban sem. Hát akkor marad a polc, és néha egy-egy kirándulás vagy veszélyesebb tájékon való mozgolódás során elővenni a régebbi eszközöket, ami persze túl macerás, tehát valószínűleg sosem fog megtörténni.

Van most azonban egy másik megoldás is. Ajánlom minden nehéz helyzetben lévő eszközbirtokos kezébe a https://almabazar.hu/ oldalt, ahol iphone adás vétel, mac gépek adás vétele, ipodok felvásárlása és új eszközök beszerzése is lehetővé válik, ráadásul úgy, hogy egy nagyon lelkiismeretes és korrekt csapattal találja magát szembe az ember. Megbízhatók, kedvesek és egyenesek, amit ebben az üzletágban ritkán lehet elmondani, szóval én nagyon örülök hogy rájuk találtam, és már pár barátom is csak velük üzletel ha új telefont szeretne magának vagy valamely szerettének.