Javítás, mint hivatás

Maga a szerviz szó nem csupán annyit jelent, hogy valaki valamit megjavít. Ez attól több, vagyis többnek kellene lennie. Ezzel a szóval együtt jár a tisztelet, a lelkes és segítőkész hozzáállás, a vásárlók igényeinek kielégítése és a tökéletes szakértelem.  Egy szervizről az kell, hogy eszünkbe jusson, hogy tökéletesen megoldják a problémainkat, illetve, hogy amit csinálnak, az minőségi és profi. Egyfajta bizalmi viszony alakul ki, hiszen nem feltételeznénk azt, hogy pár nap múlva vihetjük vissza a megjavított készüléket, mert valami összetákolt, olcsó alkatrészt használva, silány munkát végezve próbálnak minket a pénzünkből kiforgatni.

Ilyenkor vallom azt, hogy ha egyszer átvernek, az az ő szégyenük, de ha már másodszor, az az enyém. Ezen elv alapján mára már jobban megválogatom a szervizt, ahova viszem bármimet is, ha szervizre szorul. A sok negatív tapasztalat során kialakul az emberben, mi az, amit elvár, amit meg kell, hogy kapjon, főleg ha egy iPhone telefonról van szó.  Rengeteg szervizt próbáltam ki az évek során, de a legkellemesebb tapasztalatom az iSzereléshez köthető. Ők egy olyan garancián túli szakszerviz, ahol kifejezetten Apple termékek javításával foglalkoznak.  Mac, Ipad, iPhone szerviz egyben, ahol látványszervizüknek köszönhetően, mi is részesei lehetünk annak a folyamatnak, ahogy egy szakember minden tudását beleadva megmenti a telefonunkat. Illedelmesek és ügyfélközpontúak, látszik, hogy nekik ez a szerviz nem csak egy név, egy munka, hanem egy hivatás.

A javítások mellett Apple termékek adásvételével is foglalkoznak, így ha arra a véleményre jutnak az előzetes állapotfelmérés során, hogy nem menthető bármelyik termékünk, akkor itt le is tudjuk cserélni azt. Mindent összevetve, a szakértelem sugárzik mindenhonnan és végre jó egy olyan üzletben járni, ahol a hivatástudatnak élve segítenek rajtunk, és nem azon vannak, hogy hasznot húzzanak belőlünk.