Ma már semmire sem mész jó webes nélkül

A párom régóta szeretett volna egy saját kozmetikát nyitni. Szeretik őt sokan és jól is keres vele, de a hely, ahol volt, nem volt az igazi, mert kicsi volt nagyon és sokszor kellemetlen volt a vendégeknek is emiatt. Szóval tervezgettük, hogy hogyan vágjon bele. A vállalkozása már el is készült és a megfelelő helyet is kerestük, de a legnagyobb gond az volt, hogy honnan lesznek majd új ügyfelei is. Mert a régiek közül nyilvánvaló volt, hogy sokan nem fognak vele tartani, azért, mert a mostani hely közel van nekik.

Ma már semmire sem mész jó webes nélkül

Egy közös barátunk javasolta a https://premiumweboldalkeszites.hu/ csapatát, akik elég jónak mondhatóak a weboldal készítésben és ügyfélszerzésben is szépen számmal tudnak segíteni. Meg is kerestem őket pár napon belül. A kollégájuk érthetően elmondott mindent és töviről hegyire átbeszélte velem az új szalonnal kapcsolatos elképzeléseinket. Végül nem csak a weboldalban segítettek, hanem az új szalon logóját is ők tervezték meg. Aztán segítettek szórólap készítésben is, majd abban, hogy jól hirdessük az oldalt.

Olyan jól sikerült a dolog, hogy azóta már a 2. szalon nyitását tervezzük és vett fel a párom maga mellé kozmetikusokat. Ezt azért egyikünk sem hitte volna el amikor az első szalont tervezgettük, de a jó weboldallal ilyen sikereket lehet elérni. Ajánlom őket amiatt is, mert nem csak eredményesek, hanem igen korrekten segítőkészen mindig szinte azonnal válaszoltak a leveleinkre, hívásainkra. Plusz az extra, hogy mindent egy helyen tudtunk intézni, nem csak a weboldalt, hanem a nyomtatott anyagokat is.