Saját vállalkozásom első projektje

Amikor én vállalkozó lettem nem csak mások, de talán még én sem hittem teljesen abban, hogy ez teljes mértékben menni fog nekem, hogy képes leszek sikerre vinni valamit, ami csak tőlem függ, és persze voltak – nem csak emiatt – hullámvölgyek is, amik egyrészt megnehezítették, másrészt pedig lelassították a fejlődést. Sosem adtam fel, tehát az sosem jutott eszembe, hogy nem fog sikerülni, hogy abba kellene hagynom vagy hogy nem az az én utam, hogy üvegékszereket készítsek, de valahogy nem éreztem magamban az ambíciót és megfelelő erőt, hogy valóban sikeres lehessek. Nekem ehhez kellett három év, és számtalan pozitív, nagyon kedves és lelkes visszajelzés.

Most már ott tartok, hogy félig készen van a saját webshopom, mert már koordinálhatatlan számomra a rendelések nyilvántartása, a fizetés, a kiszolgálás. Szükségem volt erre egyfajta professzionális fórumra, ahol az emberek megnézhetik a termékeket, eldönthetik, hogy elnyerte-e valamelyik a tetszésüket, meg tudják rendelni és ki is tudják fizetni azt. Persze ez egy nagy projekt, és a vállalkozásom első nagy projektje, de azt tudom mondani, hogy nagyon szép és kifejezetten designos, elegáns lett a webshop, amire hihetetlen büszke is vagyok.

Persze szükség van hozzá profi képekre is, mert a webes is felhívta a figyelmem, hogy az emberek azok alapján döntenek és vásárolnak, ezért ajánlott is egy tökéletes szolgáltatót számomra erre a feladatkörre a https://szikyfoto.hu/ formájában. És én is csak ajánlani tudom, ugyanis tökéletes képeket készít és élmény vele a közös munka. Rendkívül rugalmas és hihetetlen lelkiismeretes munkát végez. Azt gondolom mindenki ilyen segítségről álmodozik ha webshop kialakítására adja a fejét.