Profizmus, korrekt ár és hihetetlen eredmények

Nem olyan régen úgy döntöttem, hogy bár elég drágán csináltattam meg két éve a weboldalamat, de ellátogatok egy profi webes csapathoz, mert nem igazán vagyok elégedett az eredményekkel. Sajnos egyre több helyről hallom, hogy a weboldal mennyire sokat tud segíteni a vevőszerzés feladatában, én pedig ezt egyáltalán nem érzem. Nagyjából úgy látom, hogy azok nézegetik az oldalamat, akik nálam jártak. Igazság szerint nem lenne ez gond, hogy ha nem direkt egy olyan csapattal csináltattam volna az oldalt, aki profizmust és új vevőket ígért. Ez sajnos nagyon nem valósult meg. Ha egy ismerős csinálta volna a honlapot, vagy én magam eszkábáltam volna össze valahogyan, akkor biztosan nem lennék ilyen ingerült emiatt, de sajnos ez nem így van. Kőkeményen megfizettem mindennek az árát és nem igazán érzem hogy tényleg nézegetnék az oldalt az új potenciális vevő jelöltek.

Amint felvettem a kapcsolatot a premiumweboldalkeszites.hu csapattal rá kellett jönnöm, hogy bizony nem igazán választottam jól a kezdeteknél. Elmondták, hogy a design teljesen jó, de sem a tartalom, sem a weboldal felépítés, a beállítások nem megfelelők ahhoz, hogy a google a keresési eredmények között ne a 2545315 helyen listázza az oldalamat. Mondanom sem kell mennyire csalódott lettem. Ráadásul az, hogy a felépítés nem megfelelő azt jelenti, hogy teljesen elölről kell kezdeni a kialakítást.

Hála a jó égnek a PWK GIGANT csapat tényleg nagyon profi módon és hihetetlen rugalmassággal áll mellettem ebben a nehéz időszakban, és mindent megtesznek azért, hogy az eredmények minél gyorsabban jöjjenek, hiszen látható, hogy bár versenyelőnyre akartam szert tenni, de valójában sajnos vesztettem a versenyben és jóval hátrébb kerültem.

Mindenkinek csak javasolni tudom, hogy ha valóban profi eredményeket és nem hitegetést, emellett pedig korrekt árakat szeretne, akkor csakis ehhez a csapathoz forduljon segítségért. Biztos vagyok benne, hogy legalább olyan jó eredményeket fog kapni, mint én is kaptam. Nehéz jól választani ezen a piacon, így minden ajánlás aranyat ér azt gondolom. Nekem pedig nem kell több, hosszú távon ezzel a  csapattal fogok együtt dolgozni. Biztos eredményeket, jó árakat és rugalmas munkamenetet kapok, nekem pedig nem kell ennél több.