A legjobb megoldás

Amikor én megalapítottam a cégem sosem gondoltam volna, hogy ilyen rövid idő alatt ekkorát lesz képes növekedni. Mindig úgy gondoltam a nagyobb vállalatokra, mint elérhetetlen, küzdelmekkel és harcokkal teli, egy teljes életet kívánó álom célra, nem gondoltam volna, hogy nekem sikerülni fog valaha is a megalapított kis vállalatomat felfejleszteni a nagyokhoz. Pedig sikerült, ráadásul tíz év sem kellett hozzá. Egészen pontosan hat. Én egyetlen egy célt tartottam mindig szem előtt, hogy az előző év növekedésnek és eredményének dupláját tudja realizálni a cég. Ez pedig meghozta azt, hogy a negyedik évben már több mint a duplája volt a fejlődés, és így tovább. Most már a nagyvállalatok világába sorolnak bennünket, ami egyen iszonyatosan nagy eredmény és dicsőség, és persze hihetetlen nagy teher és felelősség is egyben.

Én ugyanis nagyon sok embernek a megélhetéséért, álmáért és karrier tervéért vagyok felelős ma már, ez pedig magával vonja azt, hogy ami eddig nyomta a vállam, vagy feszített a döntések terén, most dupla olyan hat rám, ha nem mondhatni hogy hatványozottan. Mindent igyekszek elkövetni tehát, hogy ez az általam és a kollégák által felépített kártyavár, ami mára már palota, ne dőljön össze, hanem még nagyon sokáig eredményes és hatékony működésre legyen képes. Éppen ezért kezdtem egy olyan külső szakértő partner keresésébe, aki a coaching világában nem egészen egyszerűen jó szakember, hanem a legjobb, aki a legjobb visszajelzésekkel rendelkezik és aki a legjobb eredményeket érte és éri el.

Persze ez nem könnyű feladat, de azt gondolom, hogy egy ilyen külső partner választás esetében maximálisan megéri, hiszen szinte versenyelőnyként működik a többiekkel szemben, ha egy ilyen együttműködést meg tud nyerni magának az ember.

Én végül a Kogwheel csapatának szolgáltatásai mellett döntöttem, és jelenthetem, hogy nem csak én örülök ennek a döntésemnek, hanem bizony a kollégáim is, mert iszonyatosan szeretik ennek a fantasztikus csapatnak bármely tréning foglalkozását. Csak ajánlani tudom őket bárki számára, aki hosszútávú együttműködést, és valódi tökéletes partnersége szeretne a magáénak tudni.