Mielőtt sportolÓra fognánk….

Az egészség a legfontosabb, szokták mondani. Legyen szó egy szabadban végzett tevékenységről, vagy a teremben végrehajtott súlyzós edzésről, nem szabad megfeledkezünk a pulzusunkról, illetve hasznos szolgálatot tehet, ha tudjuk, mennyi kalóriát égettünk így ösztönözve arra, hogy még egy kicsit nyomni kell, vagy akár arra, hogy túl is teljesítettük az aznapi tervet.

Fogyni mindig kellemes dolog, de ha ezt össze tudjuk kötni egy trendi számítástechnikai eszközzel, akkor még az irigyeink figyelmét is felkelthetjük vele. Manapság rengeteg kütyü, gép áll a rendelkezésünkre, ha sportolni szeretnénk. Sok apróság mellett fontossá vált az is, hogy mindeközben trendik, divatosak is legyünk.

Rengeteg szíj, szín és design áll rendelkezésünkre, ha okosóra vásárlásra adjuk a fejünket. Az Apple iwatch számtalan lehetőséget kínál, ha össze szeretnénk kötni a kellemeset a hasznossal. Az óra megvételekor jár hozzá egy USB hálózati adapter, pánt, mágneses iwatch töltő. Pulzust mér, lépést számlál, és a mobilunkkal összekövetve még az értesítéseinket is láthatjuk rajta. Amikor nem a terembe megyünk, tehát nem tudjuk használni a beépített pulzusmérőt, az óránk nagyon nagy segítséget jelenthet. Egy töltéssel nagyjából 18-24 óráig fogja bírni a készülék. Mivel karóráról beszélünk, így értelemszerűen nem lehet nagyobb akkumulátort használni. Egyébként egy mágnesesen rögzülő induktív töltővel tölthetjük majd az óránkat, vagy akár a fejlesztésnek köszönhetően egyszerre a telefonunkkal.