Ajándékul férjemnek

Amikor az ember rátalál az igazira két lehetőség van, amit érezhet, pánik, mert érzi, hogy onnan bizony már nem igazán szabadul és felhőtlen öröm, mert hát az ember célja csak ez, és egyébként is társas lény vagyunk. Ez a felhőtlen boldogság aztán számtalan meg egy feladaton és hullámvölgyön megy keresztül, és ha megmarad két ember kéz a kézben, akkor képesek annyira erőssé válni együtt, hogy nincs az az akadály, amit egymás kezét szorítva legalábbis meg nem próbálnának legyőzni. Így vagyunk ezzel mi is a férjemmel. A hosszú időszak amit együtt töltöttünk, és annak feladatai vagy ha úgy tetszik nehézségei, egyre inkább megerősítettek bennünket személyenként és együtt is, a kis szövetségünket hihetetlen magaslatokba emelte a feladatok tárháza.

Legutóbb például egy egy éves kiküldetést kellett végig csinálnia, hogy az új pozícióját már Magyarországon el tudja foglalni. Mondanom sem kell mekkora fejtörést okozott, hogyan is oldjuk meg ezt a feladatot, de végül mi is és a kapcsoltunk is átvészelte ezt az egyébként igen nehéz egy évet. Ma már azt mondhatom, hogy egy érdekes utazás és jó kaland volt, persze fél éve még az életemért küzdöttem és féltem, hogy az egész kapcsolatunkat tönkre teszi ez az egész és válás lesz a vége. Túljutottunk rajta, a férjem pedig azóta már el is foglalta az új helyét, vezetőként.

Tőlem ennek az egész időszaknak és a sikerességének, na és persze az új pozíció örömének ünnepléseként kapott egy gyönyörű ajándékot, egy macbook tok személyében. Tudom, hogy mindig is szeretett volna egy ilyet, és azt is, hogy hasonló színvilág az irodája, úgyhogy tetszett is neki nagyon. Láttam, hogy egy pillanatra elhomályosodott a tekintete, ebből én azt vettem ki, hogy benne is olyan sok minden átfutott ezzel kapcsolatban, mint bennem, amikor megrendeltem. Nagyon szeretem őt, és tudom, hogy most már semmitől sem kell tartanunk, minden akadályon keresztül tudunk lépkedni együtt.